Home

Thursday, August 25, 2011

BOWLING..... :)

Bila tgk je koleksi gambar kat laptop ni, banyak pulak gambar bowling :)
heheee
main x pandai mane pun...
tapi ok lah, utk enjoy2.. hilangkan stress...
umpama membuang dan membaling masalah je...perrgghhh legalah utk seketika .... :)

ANTARA KOLEKSI GAMBAR BOWLING









pesanan kepada kawan2 blog 
sape yang minat atau x minat main bowling 
< boleh tinggalkan komen >.....
apa pandangan korang tentang bowling
tempat mane paling best main bowling ............


ENTRI AKAN DATANG :
SEJARAH BOWLING
< SEKIRANYA ADA PERMINTAAN :) >


11 comments:

tiEra said...

tiera suka jugak maen bowling.xreti sgt pown tp sje suke2.blh release tensen...slalu maen ngn abg dan adik2 kt wangsa walk mall jek=)

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam..

bestnya maen bowling..huhuhu..

azurie said...

suke main bowling tapi tak la terror sngt..klw kat melaka best main kat area mitc..tapi tak ingt la nama tmpat tu ape..klw area kl wangsa walk kot..something nama wangsa la..tak ingt dah lama tak main..jgn merongmahawangsa sudeh..

Mohd Khairi Khadzir said...

haha..boling ni best tp mahal la nk main ,,,, slalu saya xdpt jatuhkn bnyk pin..ke tepi jerr...

niesa said...

best main boling...walaupn ke longkang je janji dpt lepas tension...kat melaka yang best melacca international bowling centre...mid valley kl pon ok jgk

oli-go said...

best main bowling walaupun aku tak reti men sebenarnye..hahhahahaha..tapi kalau praktis selalu mesti boleh jadi hebat ye dak..

cik sue ;) said...

xpandai men tapi suke. penah men kat mines serdang. ok la. tempat ok tp skill cam harem..haha

Nur Farah Hani said...

suke main bowling even tak pandai jugak.. hehe.. saye rase semua tempat best je kowt.. asal leh lanting bola bowling tu kire ok ar.. hehe..

Hunnym Syot 美智子 said...

kaki bowling laa ney.. :)
tak minat bowling.. hehee

dieyla said...

best main bowling...hlgkn tension..:)

azwa amani said...

opkos lah terror... main untuk daerah puchong ni.... huhuh... best main kat ioi mall, puchong

ANDA MUNGKIN MEMINATI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...